4 věci, které najdete v mámině šatníku a pomocí nich osvěžíte svůj styl!

Móda se ráda vrací a my ji za to milujeme. Koneckonců, je skvělé, že outfity, které známe především z filmů, seriálů či ze starých fotografií, mohou znovu zažívat svých pět minut slávy na módních molech i v ulicích. Aktuálně zažívají svůj velký návrat 90. léta, pokud tedy máte takovou možnost – v šatníku své mámy pravděpodobně najdete kousky, které budou korespondovat s nejnovějšími trendy.

Jaké kousky hledat v šatníku své mámy, abyste se zařadila k vyznavačkám ideologie less waste a recyklovatelné módy, a zároveň vypadala trendy? Čtěte dál!

Když se Kendall Jenner objevila na posledním milánském týdnu módy se šátkem na hlavě ve stylu Audrey Hepburn či Brigitte Bardot, ihned se ocitla na titulních stránkách internetových módních časopisů.

Modelka k bílé džínové soupravě a černým polokozačkám zvolila barevný hedvábný šátek, který si uvázala pod šíjí. Takový mix současného a retro stylu se osvědčil natolik, že samotný časopis Vogue pojmenoval tento trend názvem ,, Babushka trend „.

Pokud tedy v šatníku své mámy najdete hedvábný šátek ve stylu vintage, neodkládejte ho. Můžete jej nosit stejně jako Kendall, ovázaný v námořnickém stylu pod krkem nebo jako čelenku ve vlasech

Jistě jste si všimli, že v obchodech můžete mnohem častěji najít boty na nízkém sloupkovém nebo jehlovém podpatku namísto extrémně vysokých lodiček. Jde o nejnovější trend, který je zpět a který se vyplatí zakomponovat do šatníku – nakonec, takové boty jsou nejen módní, ale navíc i mimořádně pohodlné!

Najít v šatníku své mámy módní doplňky určitě není problém, překážkou může být jedině velikost bot. Proto neváhejte a nahlédněte do našeho obchodu, kde najdete velký výběr lodiček na nízkém podpatku, které korespondují s aktuálními trendy.

Pokud budete mít trochu štěstí, ze šatníku své mámy se vám určitě podaří vylovit zaručenou klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Jsou to džíny Levis 501, které znáte ze seriálu ,, Přátelé „- nosila je každá z hlavních hrdinek!

Noste je jako mom jeans – vysoko do pasu, k botám na podpatku i ke sneakersům. Netrapte se, pokud zcela nepřiléhají k vašim nohám – přiléhavé džíny již nejsou top.

Jde o doplněk, který jsme již opravdu dlouho neviděli a který se znovu stává velmi žádaným trendem. Kožené kabelky s krátkým řemínkem nebo s krátkým popruhem pro držení v ruce,

patří rozhodně k must have kouskům nadcházející sezóny. Pokud jste tedy při úklidu šatníku přemýšlela, že se s nimi nadobro rozloučíte, nedělejte to!

Tip stylistky:

Chcete zkombinovat dva trendy? Vezměte si hedvábný šátek a uvažte jej na popruh kabelky – vykouzlíte dokonalý vintage efekt.

Více o aktuálních trendech, které se vrátily zpět do módy, se dočtete v našem dalším článku o módě 90.let.

Původní text článku byl přeložen a upraven pro potřeby blogu eobuv.cz.
Přidejte se k odběratelům newsletteru a ...Využijte slevu 250 Kč na první nákupy!
Zkontrolujte v obchodě
geox boty, Kabelky Furla, Dámská obuv NIKE, Dětská obuv Vans, adidas Terrex, nike air force dámské, air force 1 dámské, nike air force, salomon, vans, karl lagerfeld, tamaris, timberland boty pánské, Dámská obuv ECCO, dr martens, boty salomon, tenisky, geox, taška na notebook, Dámská obuv Columbia, Nike Air Force, vložky do bot, Dámské černé kozačky, podzimní boty dámské, guess, Kabelky Desigual, esize.me, Hnědé kozačky, Pánské bílé tenisky, Obuv na suchý zip