Pánské sneakers pro přechodné období – prohlédněte si doporučené modely!

Časté srážky, proměnlivé teploty a chladné závany větru vás nutí vzdát se oblíbených sportovních bot? Přechodné období na jaře a na podzim přináší různé překážky, ale máme dobré zprávy! Existují i ​​takové pánské sneakers, které splní i vaše nejnáročnější očekávání a osvědčí se i v chladnějším počasí.

Zjistěte, čím se řídit při výběru sneakers pro přechodné období a poznejte modely, které se v této roli osvědčí nejlépe.

Při výběru sneakers, které mají plnit funkci podzimní obuvi, se nejprve přesvědčte, z jakého materiálu je vyroben svršek daného modelu. Doporučuje se především přírodní kůže – lícová, semišová nebo nubuková – která zajistí teplo a optimální prodyšnost. Správně impregnovaná a ošetřená kůže chrání i před promokáním.

Nezapomeňte, že sneakers v těchto ročních obdobích by měly mít i hrubší podrážku z kvalitního materiálu a vyšší svršek sahající po kotník. Nízké tenisky neposkytují dostatečnou ochranu před studeným větrem či nízkými teplotami.

Model Nike Air Force 1 má vše, co očekáváte od bot pro přechodné období: byl vyroben z odolné lícové kůže, má vysoký střih a hrubší podrážku. Obáváte se, že vaše bílé boty v deštivém počasí rychle změní barvu? Zjistěte, jak bezpečně vyčistit bílé boty nebo se rozhodněte pro model Nike Air Force 1 v černém provedení.

7834

Bohatý výběr bílých sneakers najdete na stránce eobuv.cz

Při hledání pánských sneakers byste určitě neměli zapomínat na značku Tommy Hilfiger. Hnědé modely kotníkových sneakers z lícové a semišové kůže budou ideálním doplňkem vašich každodenních outfitů. Díky klasickému designu je můžete nosit ke sportovnímu, ale i casual stylu. Klidně je můžete kombinovat s tričky nebo mikinami, svetry či s károvanou košilí.

7835

Sneakersy TOMMY HILFIGER

Dalšími botami, které zvládnou chladné, deštivé dny, jsou nepochybně kotníkové sneakers značky Trussardi Jeans. Svršek modelu je vyroben z lícové, semišové a ekologické kůže, podrážka z odolného materiálu – díky tomu vám tyto boty zajistí optimální pohodlí a vaše chodidla ochrání před promáčením. Boty Trussardi Jeans se vyznačují i módním designem – díky vkusnému spojení tmavě modré a hnědé se budou sneakers hodit jak k džínům a sportovním bundám, tak k chino kalhotám, košili a svetru.

7836

Sneakersy TRUSSARDI JEANS

Tento model zde rozhodně nemohl chybět. Sneakers Nike Air Jordan 1 lze nazvat povinným kouskem šatníku každého milovníka sportovního stylu, který se osvědčí i jako přechodná obuv. V závislosti na zvolené barevné variantě se tenisky Nike Air Jordan 1 mohou kombinovat se zbytkem oblečení nebo mohou být jeho nejvýraznějším prvkem. Optimálně řešený svršek boty si zase poradí i s nepříznivým počasím.

7837

Najděte ideální model pánských sneakers Nike, který se bude hodit k různým outfitům pro chladnější dny.

Jarní a podzimní obuv musí především zajišťovat teplo a chránit chodidla před vlhkostí. Pánské sneakers kotníkového střihu jsou ideálním řešením do proměnlivého počasí, nezapomínejte však na jejich správnou péči. Impregnace obuvi před prvním nošením a také před nošením v nepříznivém počasí je nezbytná. Při koupi sneakers proto doporučujeme také nákup impregnačních přípravků.

Původní text článku byl přeložen a upraven pro potřeby blogu eobuv.cz.
Přidejte se k odběratelům newsletteru a ...Využijte slevu 250 Kč na první nákupy!
Zkontrolujte v obchodě
primigi goretex, boty adidas, Černé dámské polokozačky, Kabelky Liu Jo, běžecké boty, nike air max 90, adidas terrex, nike jordan 1 mid, Pánská obuv Geox, válenky, Kabelky Tommy Hilfiger, dámská kabelka, Dámská obuv Tommy Hilfiger, lasocki, kosmetická taštička, Dámská obuv Salomon, nike air force 1 dámské, superfit, adidas boty, Kabelky Michael Kors, Dámská obuv Skechers, Dámská obuv Guess, adidas superstar, converse, salomon boty dámské, air force 1, batoh dámský, pantofle, dámské zimní boty s kožíškem, kšiltovka